Skip to content

 I. DISPOZIȚII GENERALE

Acest site web (www.cwechinox.com), denumit în continuare „site” sau „site-ul” sau „site-ul www.cwechinox.com”, este operat de firma ECHINOX PROPERTY SERVICES S.R.L., avand sediul in Bucuresti, Romania, str. Buzesti 82-94, Turnul Tiriac. , Etaje 6, Sector 1st, număr de comandă la Registrul Comerțului J40/6332/24.05.2011, CUI 28533585, de către societatea ECHINOX EVALUĂRI S.R.L., având sediul in Bucuresti, Romania, str. Buzesti 82-94, Turnul Tiriac, Etaj 6, Sector 1st, numar de comanda la Registrul Comertului J40/15453/29.12.2011, CUI 29499937 si de catre societatea ECHINOX CAPITAL MARKETS S.R.L., avand sediul in Bucuresti, Romania, str. Buzesti 82-94, Turnul Tiriac, Etaj 6, Sector 1, numarul de comanda la Registrul Comertului J40/ 15772/29.11.2016, CUI 36793489 (fiecare și oricare dintre companiile în continuare și/sau pe site denumite, împreună sau separat, „Companie” sau „noi” sau „noi” sau „Echinox”).

1.1. Informațiile conținute în acest site sunt protejate de reglementările legale românești și/sau internaționale.

1.2. Prezenții termeni și condiții (denumite în continuare „termeni și condiții”) se referă la site-ul cwechinox.com , sunt adresate, aplicabile și obligatorii oricărei persoane care accesează acest site și/sau orice pagină de pe site și/sau care accesează și/sau utilizează, în orice mod, orice informație de pe site, total sau parțial (în continuare denumit „utilizator” sau „tu”).

1.3. Prezenții termeni și condiții stabilesc termenii și condițiile de accesare și utilizare a site-ului cwechinox.com și a oricăror informații prezentate pe site. Prin site se intelege si orice subpagini si/sau subsite-uri ale site-ului.

1.4. Prin accesarea acestui site și/sau a oricărei pagini de pe site și/sau prin accesarea oricărei informații de pe site, indiferent de modalitatea de acces și/sau utilizare, sunteți de acord și acceptați termenii și condițiile, pentru a fi obligat prin termenii și condițiile și toți termenii și condițiile care vă vor fi aplicabile, având valoare contractuală și fiind aplicabile ca un acord între dvs. și Companie. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile și/sau dacă nu doriți să respectați în totalitate termenii și condițiile și/sau dacă nu doriți să fiți legat de termenii și condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site în orice fel și în orice fel.

1.5. Este posibil ca pentru a accesa unele secțiuni și/sau informații utilizatorul să fie nevoit să își creeze un cont (denumit în continuare „contul”) și/sau să furnizeze unele informații. Utilizatorul raspunde exclusiv pentru ca toate informatiile furnizate sa fie corecte, complete si adevarate, Societatea fiind exonerata de orice raspundere in astfel de cazuri. Compania poate dezactiva un cont și/sau limita accesul la unele informații și/sau servicii în cazul în care utilizatorul nu respectă în totalitate și în mod corespunzător termenii și condițiile.

 II. INFORMAȚII DE LA TERȚI PĂRȚI

2.1. Informațiile conținute în site-ul www.cwechinox.com, provenind de la și/sau aparținând diferiților proprietari de conținut și/sau altor terții, inclusiv fără a se limita la orice informații legate de orice proprietăți, sunt prezentate și furnizate „ca atare”, fără niciun angajament, reprezentare și garanție de orice fel, exprimată sau implicită și/sau orice obligație și răspundere privind calitatea, acuratețea, caracterul complet sau eficiența unor astfel de informații.

2.2. Informațiile prezentate pe sau prin intermediul site-ului web sunt puse la dispoziție numai în scop informativ și/sau de prezentare și nu reprezintă niciun sfat și/sau recomandare pentru încheierea vreunei tranzacții. Nicio informație de pe site nu reprezintă/este menită să reprezinte consiliere juridică și/sau financiară, orice utilizator fiind obligat să își realizeze propria analiză și/sau evaluare – care nu se va baza doar pe informațiile de pe site – pentru a lua o decizia si/sau de a incheia o tranzactie, Societatea fiind exonerata de orice raspundere in astfel de cazuri. Din motive de claritate, în măsura maximă permisă de lege, Compania nu își asumă și nu acceptă nicio răspundere, de nici un fel, pentru informațiile de pe site.

III. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Datele personale vor fi prelucrate de firma ECHINOX PROPERTY SERVICES S.R.L. conform Politica de prelucrare a datelor a ECHINOX PROPERTY SERVICES S.R.L.

Datele personale vor fi prelucrate de firma ECHINOX CAPITAL MARKETS S.R.L. conform Politica de prelucrare a datelor a ECHINOX CAPITAL MARKETS